Århus har et begrænset udvalg af mandestrippere – faktisk begrænser det sig til en enkelt. Regner man omegnen og midtjylland med, er der dog fem mandestrippere som er værd at booke til arrangementer som polterabend, fødselsdag, tøseaften mv.
Burgerman har lavet en liste over mandestrippere vest for Storebælt

Flotte fyre med muskuløse kroppe

Den enkelte Århus mandestripper er Liam, som er en charmerende fyr med højt humør og masser af glimt i øjet.
I omegnen af Århus er der Jake, Chris, Hollywood og Lucas…

Jake er ‘klassens glade dreng’ med masser af løjer og ‘kaniner i hatten’.
Hollywood og Lucas er flotte fyre med veltrænede, muskuløse kroppe og kører en moderne mandestrip stil med udgangspunkt i hip hop og break dance. Særligt Hollywood gør sig bemærket med højenergiske dance moves, og skiller sig i øvrigt ud ved at være branchens pt. eneste langhårede mandestripper.
Chris kører old school mandestripper stilen og er særligt målrettet de kvinder der ønsker en ‘rigtig mand’. Han minder mest om byens lokale smed, som med varme, stærke hænder nok ved hvordan man kaster rundt med kvindfolkene. Helt og aldeles fri for hip hop og ungdoms ståhej!

Ikke kun mandestrip Århus

Fælles for alle fem er, at de ikke kun kan bookes til mandestrip Århus, men også til det meste af det øvrige Jylland.
Priserne er dog mest favorable når vi taler mandestrip Århus. Skal fx Jake køre en tur til Frederikshavn, ja så kan prisen hurtigt ryge på den forkerte side af 2500,-

Pris mandestrip Århus

Prisen på mandestrip Århus ligger rimelig flat på 2000,- men kan svinge et hundredelas – visse mandestrippere forsøger gerne at presse prisen højere, men holder man sig til de fem ovennævnte mandestrippere, kan man godt regne med 2000 +/- 100 kroner.
Kommer man uden for Århus området, stiger prisen dog ofte proportionalt med afstanden væk fra Århus – alt afhængig af kørsels tarifferne hos det bureau Århus mandestripperen arbejder for…