Mandestrip Århus

Århus har et begrænset udvalg af mandestrippere – faktisk begrænser det sig til en enkelt. Regner man omegnen og midtjylland med, er der dog fem mandestrippere som er værd at booke til arrangementer som polterabend, fødselsdag, tøseaften mv.
Disse fem mandestrippere kan ses i Strip Danmark’s katalog over mandestrip Århus med billeder og beskrivelser.

Flotte fyre med muskuløse kroppe

De enkelte Århus mandestrippere er Nike, som har sine rødder i Londons hektiske dance og hip hop miljø. Nike er af afrikansk afstamning, hvilket tydeligt ses afspejlet både i hans rytmiske sans og eksotiske look.
I omegnen af Århus er der Chris, Jeff og Marius.
Jeff og Marius er begge flotte fyre med veltrænede, muskuløse kroppe og kører en moderne mandestrip stil med udgangspunkt i hip hop og break dance.
Chris kører old school mandestripper stilen og er særligt målrettet de kvinder der ønsker en ‘rigtig mand’. Chris minder mest om byens lokale smed, som med varme, stærke hænder nok ved hvordan man kaster rundt med kvindfolkene. Helt og aldeles fri for hip hop og ungdoms ståhej!
Derudover er der Andy – han er ikke fra Århus, og ikke engang fra Jylland, men kan alligevel bookes til show rundt omkring i Jylland og herunder Århus. Men mest slår Andy sine folder på Sjælland, hvor han kommer fra.

Ikke kun mandestrip Århus

Fælles for alle fem er, at de ikke kun kan bookes til mandestrip Århus, men også til det meste af det øvrige Jylland.
Priserne er dog mest favorable når vi taler mandestrip Århus. Skal fx Marius køre en tur til Frederikshavn, ja så kan prisen hurtigt ryge på den forkerte side af 2000,-

Pris mandestrip Århus

Prisen på mandestrip Århus ligger rimelig flat på 1900,- og er kun sjældent til forhandling – visse mandestrippere forsøger gerne at presse prisen højere, men holder man sig til de 5 ovennævnte mandestrippere, kan man godt regne med 1900,-
Kommer man uden for Århus området, stiger prisen dog ofte proportionalt med afstanden væk fra Århus – alt afhængig af kørsels tarifferne hos det bureau Århus mandestripperen arbejder for…