Kom til orde om mandestrip

En oplevelse med en mandestripper live i egen stue, eller på en scene til et offentligt arrangement, er som regel en oplevelse der er værd at fortælle om.

Forhåbentlig er oplevelsen positiv, og fyldt med grin, overraskelse og morskab – og måske også lidt grænseoverskridende for et par af veninderne, hvilket kun var med til at gøre det endnu sjovere.

Mandestrip er imidlertid en hårfin balancegang på grænsen – og nogen gange kammer det over. Andre gange får den alt for lidt. I bund og grund en subjektiv vurdering, men som alligevel kan indeholde mere eller mindre begrundet kritik…

Bookede du mandestripperen fordi han så knald godt ud på billedet, så er det en fæl skuffelse, hvis han ligner en hængt kat i virkeligheden.
Eller hvis du ville tage fusen på din datter, og give hende en ordentlig velkomst i de voksnes rækker, med en mandestripper på hendes 18 års fødselsdag, og så viser han sig at være ældre end dig selv.
Den slags oplevelser vil du sikkert gerne forskåne dine medsøstre for, og det kan du gøre ved at skrive om din oplevelse herunder i kommentarfeltet.

Vi håber dog at det mest er gode og positive oplevelser, der kommer frem i kommentar feltet.
Under alle omstændigheder bedes du altid holde en pæn tone, sådan at din oplevelse frit kan gengives uden moderation…

 

Markedsanalyse Del 2 Vest

Deres Burgerman fortsætter her markedsanalysen over danske mandestrippere – her med fokus på vest for Storebælt – og fandt følgende fem krabatter:

Lucas er enhver svigermors drøm. Yderst høflig og en helt igennem sød fyr.
Derudover har han en krop som vil få enhver gifteklar pige til at savle.
Strip Danmark har flere billeder af Lucas

En anden svigermors drøm som også begår sig i det jyske, er Jake:

Jake er en fyr med spræl i – og masser af løjer på programmet. Han var i øvrigt med i DR’s udsendelse om mænd i strip branchen. Der kommer man med helt bag facaden og introduceres til fyren ‘Jackie’, som er Jakes alter ego.
Strip Danmark har flere billeder af Jake

I DR’s udsendelse møder man også Mr. Hollywood:

Her kommer man også med helt bag facaden og introduceres til fyren ‘Ulrik’ som viser sig at være en kærlig familiefar.
Den kærlige familiefar slår sig dog løs med moderne dans og gedigen mandestrip, så snart han er færdig med at synge godnatvise for sin lille datter.
Strip Danmark har flere billeder af Mr. Hollywood

En lidt mere diskret herre hvad angår hans privatliv er Chris:

Trods diskretionen omkring sit privatliv lægger Chris dog ikke fingre imellem når han optræder ude hos de damer. Der bliver vist bøffer og underholdt på de helt store charmetangenter. Deres burgerman var med Chris til en 40 års fødselsdag, og har sjældent oplevet så opstemte kvinder, mens Chris gav den som fræk strisser.
Strip Danmark har flere billeder af Chris

En anden yderst populær mandestripper vest for Storebælt er Liam:

Liam er en spøjs fyr. Efter en karriere som frontfigur i et jysk heavy metal band, blev han klippet, fik fin skjorte på, og arbejdede sig vej op som salgschef i et større varhus indenfor elektronikbranchen.
På den lange bane blev det dog for kedeligt for ‘Niels’ – som hans civile navn er – og så startede han op hos Strip Danmark som mandestripper.
Talentet som entertainer, fra ungdoms dagene i musikbranchen, var fuldt intakt, og derfor var det blot et spørgsmål om at indøve lidt basic moves, så var Liam kørende som helt igennem professionel mandestripper.
Strip Danmark har flere billeder af Liam

Læs også første del af Burgermans markedsanalyse, som har fokus på mandestrippere øst for Storebælt

Markedsanalyse Del 1 Øst

Så har Burgerman været ude og lave en lille markedsanalyse til de damer…

Markedet af mandestrippere er ikke ligefrem oversvømmet, men lidt at vælge i mellem er der da.

Deres Burgerman startede øst for Storebælt og fandt Mickey:

Badass Police Mickey 800low

Mickey laver et fedt show som bad ass police officer.
Han fyrer godt op for en omgang police brutality og er ikke bange for at svinge med køllen.
Strip Danmark har flere billeder af Mickey

På Amager fandt jeg en gammel kending:

Beach Boy Simon 900x600-125kb

Simon hilste jeg jo på da han startede i branchen. Dengang gik han under navnet ‘Brad Kid’, men nu er han blevet en kendis, og går så under samme navn som i sladder pressen, og som i øvrigt også er det navn der figurerer på hans dåbsattest.
Strip Danmark har flere billeder af Simon

En anden kendis fra tv – nærmere bestemt DR programmet Høj på strip – er Casanova:

CasaBookBG1000x800-120kb

Casanova er så vidt Burgerman ved, ikke kendt for andet end at være mandestripper. Ja jeg skal ikke kunne sige, at han blandt damerne ikke også er kendt for at være lidt af en casanova – ideen til navnet må jo være opstået et eller andet sted – men i hvert fald en ret populær mandestripper.
Strip Danmark har flere billeder af Casanova

En lidt mere anonym gentleman er Donny:

Front Avatar

Så ham lave et fedt show hvor han tryllede the bride to be væk. Ja helt væk blev hun jo heldigvis ikke – hun forsvandt kun en tur ind under trøjen – men andet havde sikkert også bare givet ballade med gommen.
Strip Danmark har flere billeder af Donny

Deres Burgerman har også fundet lidt af en joker…

Mik er alt andet end en klassisk mandestripper, men er man til ufrivilligt morsom underholdning, så er Mik et godt bud.
Burgerman har set ham ved flere lejligheder, og fornøjet sig hver gang. Det skal dog indskydes at ikke alle piger blandt publikum var ligeså fornøjet som Deres udsendte. Men piger der står med kæber tabt på gulvet, med et hvad fanden foregår der udtryk i øjnene, er i sig selv morsomt.
Der hvor man almindeligvis finder gode mandestrippere – hos Strip Danmark – har de ikke vovet at have Mik med i kataloget, men han har sin egen hjemmeside.

Så er der jo min gamle ven Mr. Black – som jo i øvrigt også er blogger her på mandestrip.dk  bloggen – omend det ikke bliver til de vilde skriverier fra hans hånd 🙂 Jo jo, manden har da også rigeligt at se til, ude i de danske stuer hvor han skaber fest og glade dage:

Mr. Black

Strip Danmark har flere billeder af Mr. Black

Endelig må vi ikke glemme danmarksmesteren i mandestrip, Daniel:

Daniel

Daniel kan om nogen levere et show der tager kegler hos pigerne. Og det er bestemt ikke tilfældigt at han stadig er regerende DM i mandestrip.
Strip Danmark har flere billeder af Daniel

Ovennævnte er hvad Burgerman kunne finde til de damer øst for Storebælt. Markedsanalysen fortsætter med udvalget af mandlige strippere vest for Storebælt.

Andy indstiller karrieren

Andy Frantic har valgt at stoppe karrieren som mandestripper.
I bund og grund ærgerligt da Andy var ret unik i sin stil. Særligt var han kendt for nogle helt afsindige dance moves i samklang med hans ofte vilde musikvalg.
Andy havde en forkærlig for hardcore techno og benyttede ofte denne musik genre i sine shows.

Andylow

Danmarks vildeste mandestripper startede sin karriere i 2006 efter at være gået konkurs som pølsemand. Kan man ikke sælge pølsen på den ene måde, må man sælge den på den anden måde, som han selv udtrykte det.
Han gjorde sig særligt bemærket ved sine shows til DM i mandestrip, hvor han nåede at erobre tre andenpladser – senest ved DM I MANDESTRIP 2016 hvor han også vandt en flot 2. plads.

 

En hilsen fra Tommy

…vil da lige byde ind på denne blog, da den handler om et erhverv jeg indtil for nylig selv var en del af 🙂
Super med en blog for mandestripperne i Danmark, da der ikke er så mange af os, og da der mildt sagt er et par brodne kar imellem 😉
Jeg vil følge bloggen, dog nok mest fra sidelinjen, da jeg som sagt har valgt at stoppe som aktiv mandestripper.
Vil også sige tak til Majoren som har været en solid støtte for mig og min vej i branchen.
God karma til alle!
Tommy

Ung mor fik Magic Mike

»WoW! WTF! en mega hot fræk mandestripper!«
»De Unge Mødre« havde for nylig sæson premiere på Kanal 4. I dette afsnit kunne du følge Camilla Framnes sidste forberedelser inden brylluppet, men veninderne overraskede Camilla med en KÆMPE surprise på alle måder.
»WTF! – og pludselige havde jeg en flot veltrimmet ung hot mandestripper kravlende rundt på min krop… og fik en STOR pikkemand!«, siger en grinende Camilla Framnes om sin polterabend.
Da den unge mor Camilla Framnes sidste år skulle fejre sit kommende bryllup, var det en noget speciel dessert, der kom på bordet.
Den unge mor Camilla Framnes fik sig noget af en overraskelse, da hendes veninder havde arrangeret polterabend for hende.
Ikke nok med at veninderne havde iklædt Camilla et sjovt kostume, så havde pigerne også sørget for lidt godt til ganen.- En ordentlig pikkemand, som den lettere berusede unge mor selv udtrykker det.
Veninderne havde nemlig skaffet en kage, som var formet som en… ja “pikkemand”.
Og kagen vakte stor fornøjelse hos alle pigerne, og især hovedpersonen selv var meget glad for den søde sag.
Vil hellere dickslappes af en pikke-kagemand
Camilla Framnes er tydeligvis chokeret over underholdningen, men det stopper ikke der. Efter en vild dag kommer prikken over i’et i form af en kage, som er formet som de mandlige kønsdele.
– Jeg vil sige, at pigerne de krydrer totalt med at servere en pikke-kage til sidst. En ordentlig pikkemand. Jeg vil hellere dickslappes af en pikke-kagemand, end jeg vil af en stripper, det er bare det, jeg vil sige, fastslår hun.
Se det sjove klip med Camilla Framnes, der overraskes af Mike fra www.stripdanmark.dk herunder:

https://www.instagram.com/p/BQfvwmKgDzl/

DM i mandestrip 2016

DM i mandestrip 2016 er netop overstået. Arrangementet blev afholdt i forbindelse med Erotic World i Valby Hallen 9. april.
Vinderen blev den italiensk fødte mandestripper, Daniel.
På andenpladsen kom ‘den evige 2’er’ aka ‘lige ved og næsten er bedste mand på læsten’ aka Andy Frantic.

Resultaterne fra DM i mandestrip er offentliggjort på den officielle DM i strip hjemmeside.

DM mandestrip 2016 Daniel Strip Show
Danmarksmesteren i mandestrip 2016

Daniel vandt også titlen som Danmarks bedste mandestripper tilbage i 2006. En titel han holdte helt frem til 2011 hvor den – allerede dengang – aldrende mandestripper, Alex the Great, med få points margen havde held til at erobre titlen fra Daniel.
At Alex the Great valgte ikke at stille op i år, skyldes formentlig at der nu er gået yderligere 5 år, og den aldrende mester har måtte erkende, at pensionsalderen for en mandestripper ikke sådan bare kan sættes op, upåagtet at politikerne mener vi alle skal arbejde længere.
En pension ville dog være ganske fortjent. Allerede i 2001 – som 34 årig – vandt Alex the Great titlen, som Danmarksmester i mandestrip, første gang.

…pensionsalderen for en mandestripper kan ikke bare sættes op

EroticWorld-3054
Alex the Great – en aldrende mester

Har man rundet 50 burde man som mandestripper nok være gået på pension allerede for 10 år siden. Whisky bliver bedre af at blive ældre, men med mandestrippere kan det ende fælt patetisk.

På scenen hjælper photoshop dig ikke…

DM i mandestrip er en helt åben konkurrence – alle kan stille op. Men det er samtidig en konkurrence det kræver mandsmod at stille op til.
På scenen hjælper photoshop dig ikke – rynker og hængemave kan ikke retoucheres væk – du er hengivet til publikums skarpsindige syn for sagen og dommernes kritiske pointgivning. DM i mandestrip skiller grundigt fårene fra bukkene.
Er man ‘hobby stripper’, som ikke rigtig evner faget, ja så bliver man væk. Hobby stripperne ved udmærket at de utilstrækkelige talenter ubønhørligt bliver udstillet til en sådan konkurrence – hvilket også gør DM i mandestrip til en god indikator for hvorvidt der er tale om skidt eller kanel…

En deltager der viste imponerende mandsmod var den tidligere danmarksmester i poledance for mænd, Mik Pole. En podieplacering blev det dog ikke til for den modige stangspringer. Publikum var kommet for at se mænd med lemmer af stål – ikke mænd der svinger sig i stænger af stål.

Mik Pole
Mik Pole svinger sig på stangen

Hvorvidt Miks chancer havde været bedre dersom han havde valgt at svinge MED stangen frem for at svinge sig PÅ stangen, er svært at sige, men lidt full monty kunne vel nok ha gjort det hele lidt mere muntert…
Men måske næste gang…