Kom til orde om mandestrip

En oplevelse med en mandestripper live i egen stue, eller på en scene til et offentligt arrangement, er som regel en oplevelse der er værd at fortælle om.

Forhåbentlig er oplevelsen positiv, og fyldt med grin, overraskelse og morskab – og måske også lidt grænseoverskridende for et par af veninderne, hvilket kun var med til at gøre det endnu sjovere.

Mandestrip er imidlertid en hårfin balancegang på grænsen – og nogen gange kammer det over. Andre gange får den alt for lidt. I bund og grund en subjektiv vurdering, men som alligevel kan indeholde mere eller mindre begrundet kritik…

Bookede du mandestripperen fordi han så knald godt ud på billedet, så er det en fæl skuffelse, hvis han ligner en hængt kat i virkeligheden.
Eller hvis du ville tage fusen på din datter, og give hende en ordentlig velkomst i de voksnes rækker, med en mandestripper på hendes 18 års fødselsdag, og så viser han sig at være ældre end dig selv.
Den slags oplevelser vil du sikkert gerne forskåne dine medsøstre for, og det kan du gøre ved at skrive om din oplevelse herunder i kommentarfeltet.

Vi håber dog at det mest er gode og positive oplevelser, der kommer frem i kommentar feltet.
Under alle omstændigheder bedes du altid holde en pæn tone, sådan at din oplevelse frit kan gengives uden moderation…

 

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *