Mandestrip København

København har et fornuftigt udvalg af mandestrippere. Der findes dog også en del useriøse mandestrippere i København, men holder man sig til Strip Danmarks katalog over mandestrip København går man ikke galt i byen.

Københavnske Chippendales

Som noget særlig interessant har København sin helt egen mandestrip trup. Det er nogle flotte fyre som går Chippendales i bedende – og underholder som konstellationer af 2, 3 og 4 mand.
Truppen kalder sig Copenhagen Gigoloes og står ikke tilbage for deres amerikanske pendant når det kommer til svulmende muskler, frække smil og kvindehylsfremkaldende dansetrin.

Der findes også mandestrippere med egne hjemmesider i København. Af disse er to værd at nævne:

Daniel

Mr. Black

Ekstraordinært skal også nævnes en mandestripper i København, som skiller sig lidt ud fra mængden. Denne mandestripper hedder Mik, og har sin egen hjemmeside:

Mik’s mandestrip og poledance

Mik skiller sig ud fra mængden, derved at han ofte optræder i længere tid, og derved at han også er pole dancer. Faktisk er han Danmarksmester i poledance for mænd.
Dog skal man være opmærksom på, at hvis det er mandestrip i traditionel forstand der efterspørges, så er det ikke Mik. Ikke at Mik ikke kan anbefales – det kan han, men det er en helt anden type show end det man oplever med alle de andre mandestrippere i København og resten af landet.
Mik optræder med stripshow præget af en stærkt underspillet humor, og med en evne til at fastholde sit publikum i noget nær åndeløs forbløffelse – der kun er set overgået af Frank Hvam i hans og Casper Kristensens velkendte sitcom.
Miks moves er hans helt egne, og tåler ikke sammenligning med Københavns øvrige mandestrippere. Ja, og så er det jo også ganske specielt med en mandestripper på en pole – normalt er ‘the pole’ noget man oplever når mandestripperen går ‘full monty’, ikke noget man ser ham kravle op af og svinge sig rundt i!!!

Pris mandestrip København

Priserne på mandestrip København ligger generelt ens på 1800 kroner. Alt afhængig af hvor eksakt i København – eller i hvilken omegn af København – kan priserne dog svinge lidt.
Det  er heller ikke uden betydning hvilket tidspunkt man ønsker at booke en mandestripper til. Vælger man lørdag kl. 21:00 er der rift om mandestripperne i København – hvilket jf. principperne om udbud/efterspørgsel presser prisen i vejret. Omvendt kan man være heldig at finde mandestrip København til mere gunstige priser, dersom man ønsker at mandestripperen skal komme med sit show omkring formiddagskaffen.