København har et fornuftigt udvalg af mandestrippere. De bedste af dem har Burgerman listet i hans reportage om mandestrippere i Danmark øst for Storebælt.

Strip bureauet ‘Strip Danmark’ har et ret fint udvalg, og oven i købet en flot oversigt der giver hurtigt overblik.

Københavnske Chippendales

Som noget særlig interessant har København sin helt egen mandestrip trup. Det er nogle flotte fyre som går Chippendales i bedende – og underholder som konstellationer af 2, 3 og 4 mand.
Truppen kalder sig Copenhagen Gigoloes og står ikke tilbage for deres amerikanske pendant når det kommer til svulmende muskler, frække smil og kvindehylsfremkaldende dansetrin.

CG Mandestrip On Stage EW 2016

Pris mandestrip København

Priserne på mandestrip København ligger generelt ens på 1800 kroner. Alt afhængig af hvor eksakt i København – eller i hvilken omegn af København – kan priserne dog svinge lidt.
Det  er heller ikke uden betydning hvilket tidspunkt man ønsker at booke en mandestripper til. Vælger man lørdag kl. 21:00 er der rift om mandestripperne i København – hvilket jf. principperne om udbud/efterspørgsel presser prisen i vejret. Omvendt kan man være heldig at finde mandestrip København til mere gunstige priser, dersom man ønsker at mandestripperen skal komme med sit show omkring formiddagskaffen.