Ung mor fik Magic Mike

»WoW! WTF! en mega hot fræk mandestripper!«
»De Unge Mødre« havde for nylig sæson premiere på Kanal 4. I dette afsnit kunne du følge Camilla Framnes sidste forberedelser inden brylluppet, men veninderne overraskede Camilla med en KÆMPE surprise på alle måder.
»WTF! – og pludselige havde jeg en flot veltrimmet ung hot mandestripper kravlende rundt på min krop… og fik en STOR pikkemand!«, siger en grinende Camilla Framnes om sin polterabend.
Da den unge mor Camilla Framnes sidste år skulle fejre sit kommende bryllup, var det en noget speciel dessert, der kom på bordet.
Den unge mor Camilla Framnes fik sig noget af en overraskelse, da hendes veninder havde arrangeret polterabend for hende.
Ikke nok med at veninderne havde iklædt Camilla et sjovt kostume, så havde pigerne også sørget for lidt godt til ganen.- En ordentlig pikkemand, som den lettere berusede unge mor selv udtrykker det.
Veninderne havde nemlig skaffet en kage, som var formet som en… ja “pikkemand”.
Og kagen vakte stor fornøjelse hos alle pigerne, og især hovedpersonen selv var meget glad for den søde sag.
Vil hellere dickslappes af en pikke-kagemand
Camilla Framnes er tydeligvis chokeret over underholdningen, men det stopper ikke der. Efter en vild dag kommer prikken over i’et i form af en kage, som er formet som de mandlige kønsdele.
– Jeg vil sige, at pigerne de krydrer totalt med at servere en pikke-kage til sidst. En ordentlig pikkemand. Jeg vil hellere dickslappes af en pikke-kagemand, end jeg vil af en stripper, det er bare det, jeg vil sige, fastslår hun.
Se det sjove klip med Camilla Framnes, der overraskes af Mike fra www.stripdanmark.dk herunder:

https://www.instagram.com/p/BQfvwmKgDzl/

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *