DM i mandestrip 2016 er netop overstået. Arrangementet blev afholdt i forbindelse med Erotic World i Valby Hallen 9. april.
Vinderen blev den italiensk fødte mandestripper, Daniel.
På andenpladsen kom ‘den evige 2’er’ aka ‘lige ved og næsten er bedste mand på læsten’ aka Andy Frantic.

Resultaterne fra DM i mandestrip er offentliggjort på den officielle DM i strip hjemmeside.

DM mandestrip 2016 Daniel Strip Show
Danmarksmesteren i mandestrip 2016

Daniel vandt også titlen som Danmarks bedste mandestripper tilbage i 2006. En titel han holdte helt frem til 2011 hvor den – allerede dengang – aldrende mandestripper, Alex the Great, med få points margen havde held til at erobre titlen fra Daniel.
At Alex the Great valgte ikke at stille op i år, skyldes formentlig at der nu er gået yderligere 5 år, og den aldrende mester har måtte erkende, at pensionsalderen for en mandestripper ikke sådan bare kan sættes op, upåagtet at politikerne mener vi alle skal arbejde længere.
En pension ville dog være ganske fortjent. Allerede i 2001 – som 34 årig – vandt Alex the Great titlen, som Danmarksmester i mandestrip, første gang.

…pensionsalderen for en mandestripper kan ikke bare sættes op

EroticWorld-3054
Alex the Great – en aldrende mester

Har man rundet 50 burde man som mandestripper nok være gået på pension allerede for 10 år siden. Whisky bliver bedre af at blive ældre, men med mandestrippere kan det ende fælt patetisk.

På scenen hjælper photoshop dig ikke…

DM i mandestrip er en helt åben konkurrence – alle kan stille op. Men det er samtidig en konkurrence det kræver mandsmod at stille op til.
På scenen hjælper photoshop dig ikke – rynker og hængemave kan ikke retoucheres væk – du er hengivet til publikums skarpsindige syn for sagen og dommernes kritiske pointgivning. DM i mandestrip skiller grundigt fårene fra bukkene.
Er man ‘hobby stripper’, som ikke rigtig evner faget, ja så bliver man væk. Hobby stripperne ved udmærket at de utilstrækkelige talenter ubønhørligt bliver udstillet til en sådan konkurrence – hvilket også gør DM i mandestrip til en god indikator for hvorvidt der er tale om skidt eller kanel…

En deltager der viste imponerende mandsmod var den tidligere danmarksmester i poledance for mænd, Mik Pole. En podieplacering blev det dog ikke til for den modige stangspringer. Publikum var kommet for at se mænd med lemmer af stål – ikke mænd der svinger sig i stænger af stål.

Mik Pole
Mik Pole svinger sig på stangen

Hvorvidt Miks chancer havde været bedre dersom han havde valgt at svinge MED stangen frem for at svinge sig PÅ stangen, er svært at sige, men lidt full monty kunne vel nok ha gjort det hele lidt mere muntert…
Men måske næste gang…

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *