Danmarks yngste mandestripper

Mike er navnet på Danmarks yngste mandestripper. Han er 23 år og fra Herning og går på HF. Planen efter HF er en karriere indenfor revision.
Han startede sin karriere hos strip bureauet ‘Strip Danmark’, hvor han blev forsynet med den nødvendige skoling til hvervet som mandestripper.

MandeStrippe_Mike-3143

Danmarks yngste mandestripper startede sin karriere som mandestripper for omkring et år siden og opnåede stor anerkendelse ved DM I MANDESTRIP 2016. Her vandt han en flot 3. plads.

Mike har åbent fortalt omkring de fordomme han er stødt ind i, i forbindelse med sin beslutning om at blive mandestripper. Et job han betragter som et studiejob.
Reaktionerne fra familie, venner og kæreste var forskellige, men generelt er den unge mandestripper dog blevet mødt med skulderklap. Bl.a. fortæller Mike, at hans far spurgte til om han tjente godt, og at det med kroner/øre er det som hans fra lægger mest vægt på. Mikes mor var mest bekymret for, om Mike skulle ende op i reality serien ‘Paradise Hotel’, hvilket Mike måtte love sin mor, at holde sig fra.

Mike kan bookes igennem Strip Danmark på dette link, hvor der også kan ses billeder af Danmarks yngste mandestripper.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *